AMG

AMG – Aufrecht Melcher Großaspach - opgericht door twee mannen met een passie voor autosport en techniek. Hans Werner Aufrecht en Erhard Melcher zagen in elk recht traject een kans, in elke bocht een uitnodiging, en in elke overwinning een bevestiging. Voor meer performance en meer vermogen. Deze passie is tegenwoordig in het DNA van elke Mercedes-AMG te vinden.

Elk Mercedes-AMG high performance-model staat garant voor uitstekende prestaties, fascinerend rijplezier en topkwaliteit tot in het kleinste detail. Hiermee worden nieuwe maatstaven aangelegd als het om verbruik, emissies, vermogen, koppel en topprestaties gaat.

De Mercedes-AMG-modellenreeks is nu niet alleen uitgebreider en diverser dan voorheen, maar ook volledig toegespitst op de specifieke wensen en eisen van individuele klanten. Het royale assortiment omvat nu meer dan 50 Mercedes-AMG high-performance modellen.

Hedin Automotive After Sales AMG Stock

Ontdek onze voorraad AMG

Bij Hedin proberen we steeds over de interessantste stockvoertuigen te beschikken. Dat stelt u als klant in staat om te beschikken over de nieuwste Mercedes voertuigen op het moment dat u dat wenst. Wachten op uw nieuwe wagen is zo verleden tijd! Onze stock bestaat zowel uit nieuwe als jonge tweedehands voertuigen (Certified).
Hedin Automotive After Sales AMG testdrive

Maak een testrit

Een nieuwe wagen is een grote stap, dat beseffen wij bij Hedin Automotive ook! Daarom bieden wij u steeds een testrit aan. Zo bent u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt. Boek hier een testrit met het voertuig van uw dromen!
Hedin Automotive After Sales AMG testdrive
Hedin Automotive After Sales AMG maintenance

Op onderhoud bij Hedin Automotive

Is het tijd voor een onderhoud aan uw wagen? Tijd voor een bandenwissel? Of eventueel nood aan herstelling? Bij Hedin Automotive kan u daarvoor terecht in 12 vestigingen verspreid over heel Vlaanderen. Maak snel een afspraak via onderstaande button