smart

Hedin Automotive smart pre-order.jpg

Preorder de smart #1

Het wachten is eindelijk voorbij: je kunt nu de gloednieuwe smart #1 voorbestellen bij Hedin Automotive. Om je plaats vooraan de wachtrij te bemachtigen, kun je een preordervoucher kopen. Zo werkt de preorder. Preorder je smart #1 vanaf donderdag 2 maart via de button. Volg de instructies om je voucher van € 500 aan te kopen. Je hebt nu een plaats vooraan de productiewachtrij bemachtigd. Je kunt je preorder annuleren en je € 500 terugkrijgen tot en met 30 augustus.

Hedin Automotive smart pre-order.jpg

Ik wil alles weten over de smart #1

Ben jij klaar om de smart #1 te verwelkomen? Onze nieuwste vijfzitter is 100% elektrisch, 100% connected en 100% nieuw. Hij is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: Pro, Pro+, Premium, Brabus. Ontdek op deze pagina alles over deze gloednieuwe smart-uitvoeringen en contacteer ons zodat wij jou kunnen verder helpen met meer informatie, preorderen, een testrit eens mogelijk en zoveel meer.
Hedin Automotive smart pre-order.jpg

smart Brabus

smart #1 - Brabus

Tradities zijn er om in ere te houden. Hallo, BRABUS. Snelheid en sensatie, dat is wat je voelt als je in 3,9 seconden optrekt naar 100 km/u met je smart #1 BRABUS. Deze snelste smart ooit is een stadsgezel als geen ander. Met 428 pure sportiviteit is dit de snelste smart ooit en een stadsgezel als geen ander.

smart premium

smart #1 - Premium

Ontek de Premium. Stijlvol en elegant, met 272 pk. Een smart #1, maar dan met nog meer verwennerij. Een actieradius van 440 km om zo maar iets te noemen. Of wat dacht je van onder andere een standaard warmtepomp, 22kW boordlader, dynamische richtingaanwijzers een Beats audiosysteem.

smart pro+

smart #1 - Pro+

De smart #1 Pro+? Die is standaard rijkelijk uitgerust. Ledverlichting in 64 kleuren rondom, 12,8-inch groot multimediascherm, glazen panorama dak, 19" velgen, stoelverwarming vooraan, automatische airconditioning met twee zones? Yes, yes, yes, yes, yes & yes! Met een batterij van 66 kWh brengt deze smart met al zijn luxueuze uitrusting je comfortabel 400 km ver.

Nieuwe smart range

Ontdek onze voorraad Smart ForTwo & ForFour

Voor wie nog op zoek is naar iets gekend bijzonders en perfect mobiel wil zijn in de stad of daarbuiten proberen we bij Hedin Automotive steeds over interessante stockvoertuigen te beschikken. Dit stelt u als klant in staat om nog te beschikken over de vorige smart voertuigen op het moment dat u dat wenst. Neem daarom snel een kijkje in onze stock!Blijf op de hoogte!