Mercedes-Benz Cars

Met de vele modellen van Mercedes-Benz kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte auto voor u vindt. Van een sportieve coupé tot een comfortabele bedrijfswagen. Van een flexibele stadsauto tot een krachtige SUV. Voor iedereen is er een gepast voertuig te vinden in het Mercedes gamma. Hedin Automotive is al enkele jaren de grootste verdeler van Mercedes-Benz voertuigen in Zweden en biedt nu ook een groot netwerk aan Mercedes verdelers aan in België. Dit heeft ons de ervaring, de kennis en de tools gegeven die nodig zijn om u en uw auto de best mogelijke service te bieden. Bij ons kunt u Mercedes-Benz tot in de kleinste details ervaren.

Afspraak maken

Maak een afspraak met een Sales Advisor

Om er voor te zorgen dat u over alle nodige informatie beschikt in uw aankoopproces, is een afspraak met een Sales Advisor de volgende logische stap. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste product informatie (pakketten, opties, kleuren, ...) en kortingen en configureren met veel plezier, samen met u, uw droomwagen. Zo bent u altijd zeker dat u volledig geïnformeerd kan beslissen over uw wagen.
Afspraak maken
Hedin Automotive After Sales cars

Ontdek onze voorraad Cars

Bij Hedin proberen we steeds over de interessantste stockvoertuigen te beschikken. Dit stelt u als klant in staat om te beschikken over de nieuwste Mercedes voertuigen op het moment dat u dat wenst. Wachten op uw nieuwe wagen is zo verleden tijd! Onze stock bestaat zowel uit nieuwe als jonge tweedehands voertuigen (Certified).
Hedin Automotive After Sales testdrive

Maak een testrit

Een nieuwe wagen is een grote stap, dat beseffen wij bij Hedin Automotive ook! Daarom bieden wij u steeds een testrit aan. Zo bent u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt. Boek hier een testrit met het voertuig van uw dromen!
Hedin Automotive After Sales testdrive
Hedin Automotive After Sales modellen

Ontdek onze modellen

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk hier het gehele Mercedes gamma en ontdek alles wat u wil weten over uw toekomstige Mercedes.
Hedin Automotive After Sales onderhoud

Op onderhoud bij Hedin Automotive

Is het tijd voor een onderhoud aan uw wagen? Tijd voor een bandenwissel? Of eventueel nood aan herstelling? Bij Hedin Automotive kan u daarvoor terecht in 12 vestigingen verspreid over heel Vlaanderen. Maak snel een afspraak via onderstaande buttons:
Hedin Automotive After Sales onderhoud