Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz Vans zijn voertuigen van de hoogste kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Wij bij Hedin Automotive weten wat er nodig is voor efficiëntie en veiligheid op de werkplek. Er is een breed scala aan nieuwe modellen en gebruikte Vans met garantie. Onze bedrijfsvoertuigen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen om uw bedrijf in elke situatie perfect te ondersteunen.

Hedin Automotive After Sales vans stock

Ontdek onze voorraad Vans

In uw bedrijf draait alles om snelheid en efficiëntie. U kan dan ook niet altijd lang wachten op uw nieuw bedrijfsvoertuig. Dat begrijpen wij bij Hedin Automotive maar al te goed. Kijk daarom snel in onze stock van nieuwe Vans en jonge tweedehands Vans (Certified) en vind het voertuig dat perfect bij u past!
Hedin Automotive After Sales vans tesdrive

Maak een testrit

Een nieuwe wagen is een grote stap, dat beseffen wij bij Hedin Automotive ook! Daarom bieden wij u steeds een testrit aan. Zo bent u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt. Wenst u een testrit met het voertuig van uw dromen? Neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen.
Hedin Automotive After Sales vans tesdrive
Van ProCenter Vlag Hedin Automotive

Van ProCenter

Elke dag gaat u voluit voor uw klanten. Dan wilt u ook kunnen betrouwen op een mobiliteitspartner die hetzelfde voor u doet. Toch? Kom daarom zeker eens langs om de vele voordelen te ontdekken van uw Van ProCenter. U heeft uw droombaan gevonden? Wij hebben er de juiste bestelwagen voor. Laat ons u helpen met de inrichting op maat en uw adviseren over voordelige financieringsoplossingen. Past een tweedehands bestelwagen beter in uw plannen? Onze ruime selectie Certified voertuigen biedt u dezelfde perfecte service én garantie aan een scherpe prijs. En omdat voor elke ondernemer stilstaan simpelweg géén optie is, hebben we een scala aan reparatie-, onderhouds- en garantieoplossingen die bij elke situatie passen. Bij pech is er nog altijd onze 24/7 hulpdienst MobiloVan. U merkt het: uw Van ProCenter zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd én overal.
Hedin Automotive After Sales vans modellen

Ontdek onze modellen

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk hier het gehele Mercedes gamma en ontdek alles wat u wil weten over uw toekomstige Mercedes Van.
Hedin Automotive After Sales vans modellen
Marco Poloat zijn naam al 35 jaar een begrip is in de camper-wereld.  Iemand die als geen ander élk aspect van deze fantastische all-rounder kent is onze Marco Polo–expert en Sales Advisor Lieven Danneels. De enige dedicated Marco Polo - verkoper in de Be

De Mercedes-Benz Marco Polo

De Marco Polo. Al 35 jaar een begrip in de camper-wereld en een stijlvolle alleskunner.  Iemand die als geen ander élk aspect van deze fantastische all-rounder kent is onze Marco Polo–expert en Sales Advisor Lieven Danneels. De enige dedicated Marco Polo - verkoper in de Benelux.
Hedin Automotive After Sales vans maintenance

Op onderhoud bij Hedin Automotive

Is het tijd voor een onderhoud aan uw bedrijfsvoertuig? Tijd voor een bandenwissel? Of eventueel nood aan herstelling? Bij Hedin Automotive kan u daarvoor terecht in meerdere vestigingen verspreid over heel Vlaanderen. Maak snel een afspraak via onderstaande button:
Hedin Automotive After Sales vans maintenance