Mabi Rental

MABI logo

Over MABI

MABI is onze in-house verhuurmaatschappij en zij biedt snelle, flexibele en premium verhuur oplossingen aan.  SNEL: kortetermijnoplossingen. De wagens zijn meteen beschikbaar bij de dealers. FLEXIBEL: de mobiliteitsoplossing kan elk moment worden verlengd, gestopt of gepauzeerd. PREMIUM: premium producten in combinatie met de premium service.
MABI logo
Mercedes-Benz A-Klasse 250 e

Progressief en duurzaam

We hanteren progressieve mobiliteitsoplossingen die ontworpen zijn aan de hand van de klantennoden, met een focus op duurzaamheid:Afhankelijk van uw noden zijn wij in staat een mobiliteitsoplossing te creëren die optimale flexibiliteit biedt in het snel veranderende mobiliteits-ecosysteem. ‘Pay per use’ model: betaal enkel wanneer het echt nodig is en dus enkel wanneer u het voertuig gebruikt. Dit is slimmer, goedkoper en beter voor het milieu. Via onze ‘Flex Rent Business’ oplossing kan u kiezen voor een huurperiode tussen 6 en 24 maanden, en dit voor elk type voertuig. Alle service is inbegrepen en na 6 maanden kan op eender welk moment opgezegd worden zonder kosten.We willen op alle vlakken beter doen dan wat van een verhuurbedrijf wordt verwacht. Dit willen we doen met transparante prijszetting, oplossingen op maat, het anticiperen op de toekomstige noden van de klant en enkel nieuwe, specifieke voertuigen aan te bieden. Afhankelijk van uw noden zijn wij in staat een mobiliteitsoplossing te creëeren die optimale flexibiliteit biedt in een snel veranderd mobiliteits-ecosysteem. Meer info via Mabi@hedinautomotive.be.
Mercedes-Benz Marco Polo

Marco Polo

Uw vrije tijd wordt buitengewoon. Vaarwel dagelijks leven, hallo avontuur. De Marco Polo in verhuur nu vanaf €999,- per week.
Mercedes-Benz Marco Polo
Mercedes-Benz PHEV range

Hybrides

Heeft u reeds gedacht aan het huren van een hybride voertuig? Bij MABI kan u terecht voor de huur van verschillende gloednieuwe Mercedes-Benz Plug-in Hybride modellen. Zo is er de A250e in verhuur voor €649 excl.btw/maand. Of wat dacht u van een C300de Estate voor €900 excl.btw/maand of E300de Berline voor €1100 excl.btw/maand? Kom het ontdekken bij MABI en Hedin Automotive!