Marco Polo

De Venetiaanse koopman Marco Polo bereisde eeuwen geleden de verste uithoeken van China en Mongolië. Geen wonder dat zijn naam al 35 jaar een begrip is in de camper-wereld.

Iemand die als geen ander élk aspect van deze fantastische all-rounder kent is onze Marco Polo–expert en Sales Advisor Lieven Danneels. De enige dedicated Marco Polo - verkoper in de Benelux. 

Lieven rijdt & reist privé al jaar & dag met een Marco Polo en geniet daar naar eigen zeggen nog dagelijks van. Zijn vele reizen maken hem een gepassioneerd verteller én absolute expert in het voertuig. En zijn “reputatie” maakt dat ook klanten speciaal uit Nederland afzakken om hem te consulteren.  Als Sales Specialist pendelt hij continu tussen de maar liefst 9 (van de in totaal 20) Hedin Automotive vestigingen waar je een Marco Polo kan bestellen. Of Lieven komt met evenveel plezier met een Demo Marco Polo simpelweg tot aan je voordeur. Hedin Automotive gelooft hard in het groeipotentieel van deze markt, en naast het top-product (de Marco Polo zélf) blijkt vooral Lieven hét geheime wapen om geïnteresseerde klanten niet alleen met flair, maar vooral met tonnen expertise en passie over de streep te trekken. 

De Marco Polo

Al 35 jaar is ombouwer Westfalia gespecialiseerd in de hoogwaardige transformatie van Mercedes modellen. In het huidige gamma worden zowel de Vito (Marco Polo Activity) als de V-klasse (Marco Polo Horizon en Marco Polo) aangeboden om aan de meest basic tot de meest luxueuze noden te voldoen. Met motorisaties die van 102 pk tot 239 pk variëren, al dan niet in combinatie met voor, achter of vierwielaandrijving biedt het Marco Polo gamma voor elk wat wils.

De lay-out van de Marco Polo is klassiek maar uitgekiend. Spoelbak, kook-unit en koelkast en opbergruimtes aan bestuurderszijde, zijdelingse schuifdeur aan passagierskant. Het elektrisch openklapbare vouwdak creëert slaapplaats voor 4 (2 boven, 2 beneden) terwijl de 2 wentelbare voorstoelen en uitklapbare tafel voor evenveel personen zit & eet-ruimte biedt. Uiteraard is de Marco Polo nog naar believen verder uit te rusten met zowat alles wat je maar kan bedenken.

De multifunctionaliteit van de Marco Polo slaat steeds nadrukkelijker aan. Uiteraard kan je er een weekendje mee weg of gewoon voluit op vakantie naar het zonnige zuiden of hoge noorden, maar de dagdagelijkse inzetbaarheid maakt de aankoop van een Marco Polo gewoon een heel rationele keuze en investering. Je kan er dan ook meer mee dan enkel er op uit trekken. Wie toch beetje te lang blijft plakken na een feestje en té moe is om nog te rijden, wel die neemt geen risico meer.  En ja, ook na de boodschappen & shopping-namiddagen heb je uiteraard alle ruimte aan boord om alles weg te stouwen. Iets verhuizen of naar de Ikea? Achterbank eruit en laden maar.  Korte draaicirkel en toegang tot ondergrondse parkings maken dat ook een stadsbezoek geen enkel probleem vormt. Maar vergeet vooral niet: de Marco Polo rijdt en voelt als een échte Mercedes en is aan de basis ook een ideaal dagelijks vervoermiddel. Wie denkt dat hij met een omgebouwde bestelwagen op pad is, vergist zich schromelijk.  Neem daar nog eens het wegvallen van de BIV en de lage jaarlijkse verkeersbelasting bij en je begrijpt waarom steeds meer mensen vallen voor dit type voertuig.

In de uitnodigende Marco Polo corner bij Hedin Automotive in Lokeren ontdekt u al de nieuwigheden. Vooral naar veiligheidsuitrustingen en infotainment is de Marco Polo nu absoluut voor op zijn tijd én de concurrentie. Zo is met de introductie van MBUX (Mercedes Benz User Experience) alle voertuig-informatie, entertainment en connectiviteit nu intuïtief bedienbaar op meerdere manieren. Koppel daar nog het Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) aan die alle kampeerwagenfuncties beheert. De bediening is flexibel, want MBAC & MBUX laten zich zowel via het centrale aanraakscherm als via een app op uw smartphone bedienen. Met het Drivers package dat heel wat veiligheidssystemen bundelt,  en het schitterende 360° graden camerasysteem, kan je bovendien in alle gemoedsrust de baan op. Hierdoor maken we nu écht het verschil met de concurrentie,

Bij Hedin Automotive bieden we ook een specifiek samengestelde kampeerbox te huur aan. Deze is voorzien van serviesgoed, een douchekop en emmer.  Zo bent u tijdens uw trip optimaal voorzien van alle benodigdheden voor slechts €80 per kampeertrip.

Wie interesse heeft in een Marco Polo, weet vanaf nu de weg naar Hedin Automotive én naar de enige expert in de Benelux, Lieven Danneels.

Maak een afspraak met Lieven op www.hedinautomotive.be/nlbe/marco-polo/meet&greet