Veranderingen in fiscaliteitDe laatste maanden zijn er heel wat wijzigingen in de autofiscaliteit van kracht gegaan. De aftrekbaarheid van een plug-inhybride valt automatisch in een degressief stelsel.
Maar niet getreurd: het kan voor uw onderneming nog steeds interessant zijn om te kiezen voor een plug-inhybride: de CO2-bijdrage van een plug-inhybride neemt namelijk minder drastisch
toe dan eerst gedacht. Bij Hedin Automotive verschaffen we u graag de nodige informatie zodat u de juiste keuze kunt maken. Op deze pagina vindt u alle wijzigingen op een rijtje. Indien u
meer informatie wenst, kunt u altijd terecht bij een van onze experten.
aftrekbaarheid bedrijfswagen

Is een plug-inhybride nog fiscaal interessant?

Sinds 1 juli 2023 moet men rekening houden met een progressief stijgende solidariteitsbijdrage voor alle voertuigen met een verbrandingsmotor, waardoor de TCO (Total Cost of Ownership) van deze voertuigen ook sterk toeneemt. Tot voor kort ging men ervan uit dat dit van toepassing was op alle voertuigen met een verbrandingsmotor, maar TCOFLEET heeft recent een anomalie in de wetgeving van de RSZ naar voren gebracht. Daaruit blijkt dat dankzij de lage CO2-uitstoot, plug-inhybridevoertuigen terugvallen op de minimumbijdrage. Dat resulteert in een minder drastische stijging dan eerst gedacht. In sommige gevallen kan het dus toch nog interessant zijn om te kiezen voor een plug-inhybride. Wil u weten of dat voor u of uw onderneming ook het geval is? Neem contact op met ons fleetteam. Samen bekijken we graag met u de mogelijkheden.

Ook tweedehandsplug-inhybrides

Voor plug-inhybrides in onze Certified-stock geldt hetzelfde: ook daar betaalt u maar het minimum aan CO 2 -bijdrage. Op onze jonge tweedehandswagens geniet u van 24 maanden garantie en bieden we u gegarandeerd kwaliteit. Bekijk hier onze stock.

Hedin Automotive, uw partner

Als grootste dealer van België bieden wij u twintig vestigingen met hoogstaande service. U kan bij u ons terecht voor nieuwe en Certified-personenwagens, Vans, Trucks, alsook voor onderhoudscontracten, verzekeringen, eigen carrosserie, financiële oplossingen en vervang- of huurwagens. Wij wensen niet alleen uw fleetpartner, maar ook uw mobiliteitsadviseur te zijn.
Mercedes-Benz EQA

Toch liever een elektrische wagen?

Uiteraard kunt u ook opteren om volledig elektrisch te gaan. Deze voertuigen zijn wel nog 100% fiscaal aftrekbaar en zijn vrijgesteld van de CO 2 -solidariteitsbijdrage. Ontdek hier onze actuele stock van elektrische wagens.
Mercedes-Benz EQA
Mercedes-Benz EQA

EQA. Vanaf €750 exclusief BTW per maand.

De Mercedes-Benz EQA is de eerste elektrische SUV uit ons ruim gamma. Deze elektrische SUV biedt elektrisch rijplezier met de kwaliteit van Mercedes-Benz. Zijn typerend en uniek dynamisch design valt meteen op, net zoals zijn rijkelijke standaarduitrusting en ruim rijbereik van meer dan 520km.
Mercedes-Benz EQA
Mercedes-Benz EQA

EQB. Vanaf €860 exclusief BTW per maand.

De Mercedes-Benz EQB is een krachtige, praktische en volledig elektrische SUV. Met tot zeven zitplaatsen vervoert hij zijn al zijn inzittenden in alle rust én tot meer dan 500km ver op één lading. Met zijn doorlopende LED-lichtstrook voor - en achteraan is hij duidelijk onderdeel van onze EQ-familie. U rust hem uit zoals u het wenst; robuust en stoer, of sportief en uiterst luxeus. Met de Mercedes-Benz EQB kan het allemaal.
Mercedes-Benz EQA
Mercedes-Benz EQA

EQE. Vanaf €960 exclusief BTW per maand.

De EQE van Mercedes-Benz kan je zien als de elektrische variant van de E-Klasse is een futuristisch jasje. Zijn naadloos design en luxueuze afwerking maken er een echte EQ van die garant staat voor een nieuwe dimensie op vlak van luxe en rijcomfort. 
Mercedes-Benz EQA
Mercedes-Benz EQA

EQE SUV. Vanaf €1200 exclusief BTW per maand.

De EQE SUV is de high-end elektrisch SUV die meer biedt dan u kan bedenken. Ruim interieur, Hyperscreen, hoog rijbereik, luxe, strakke looks, volgepakt met technologie. Het is er allemaal. 
Mercedes-Benz EQA
aftrekbaarheid bedrijfswagen

Mercedes-Benz Financial Services

Bij Mercedes-Benz kan u terecht voor verschillende mobiliteitsoplossingen, op maat gemaakt voor uw bedrijf.
Beheer uw lease- en financieringscontracten online. Bereken zelf eenvoudig met onze calculator de verwachte maandbedragen voor uw Mercedes-Benz. Zo kunt u heel gemakkelijk het model en de uitrustingslijn selecteren, de looptijd van het contract en de gewenste kilometrage vastleggen en zo het aanbod vinden dat het beste bij u past.*Alle voorgaande prijzen op basis van leaseprijzen via Unifleet NV met:
- All-season banden
- Herstellingen en onderhoud
- Omnium verzekering
- Op 48 maanden en 25.000 km/jaar