De nieuwe EQA. This is for a new generation.


Onze eerste compacte, volledig elektrisch SUV


De gloednieuwe EQA. De eerste compacte, volledig elektrische SUV die we ooit hebben gebouwd. Helemaal volgens de elektromobiele lifestyle van Mercedes-EQ. 
De compacte SUV is de kleinste telg uit de Mercedes-EQ familie en is vanaf heden beschikbaar in drie motorisaties; EQA250, EQA300 4MATIC en EQA350 4MATIC. 
Elegant en toch sportief. Rustig en desalniettemin dynamisch. De nieuwe EQA verenigt tegenstrijdigheden en doorbreekt grenzen.

Verbindt u met uw EQA.

Dankzij MBUX kan uw EQA intelligent en intuïtief met behulp van handbewegingen, aanraking of spraak worden bediend op de grote beeldschermen met hoge resolutie. Aansluitingen voor een smartphone en digitale media zorgen daarnaast voor uitstekend infotainment.

Uitnodigend.

Met features als comfortstoelen, sfeerverlichting en het verwarmde, multifunctionele stuurwiel wordt de rit het uiteindelijke doel in de EQA. Verdere features als het KEYLESS GO-comfortpakket of HANDSFREE ACCESS zorgen ervoor dat uiteenlopende interacties met de EQA intuïtief en praktisch verlopen.

Veilig op uw bestemming aankomen.

De nieuwste rijassistentiesystemen in de EQA denken mee, houden overzicht op de verkeerssituatie en kunnen geautomatiseerd reageren. Op deze wijze kunnen passagiers en overige verkeersdeelnemers in uiteenlopende situaties worden beschermd.

Motorisaties.

De EQA is te krijgen in drie motorisaties. Alle motorisaties maken gebruik van hetzelfde 66kWh accupakket, maar worden gekoppeld aan verschillende krachtbronnen. De instapper van de drie, de EQA250, koppelt het batterijpakket aan een elektromotor met 190pk. In de EQA300 4MATIC en EQA350 4MATIC is dat respectievelijk een elektromotor van 228pk en 292pk. De instapper doet dat met voorwielaandrijving, waarbij de sterkere versies gebruik maken van vierwielaandrijving, welbekend als 4MATIC. De drie versies geraken allemaal ongeveer even ver. De EQA350 4MATIC spant (net) de kroon met een rijbereik van 430km (WLTP) en een verbruik van 17,6 kWh / 100km.

Alle versies zijn ook te krijgen in de voor de Fleet bestemde 'Business Solution'-uitrustingen. 

Configureer hem zoals u het wilt. 
Meer info kan u verkrijgen bij uw favoriete Hedin vestiging!

* De getoonde gegevens zijn informatief. Om misverstanden te voorkomen, raden wij u dus steeds aan de specificaties en prijzen van de auto voor de bestelling bij uw Mercedes Hedin Automotive vestiging te controleren.

We behouden ons het recht voor te allen tijde wijzigingen aan te brengen in de specificaties, kleuren en consumentenadviesprijzen van de modellen en artikelen. (09-06-21)