De nieuwe smart #1

De volledig nieuwe compacte smart.

Op 7 april 2022 werd de nieuwe smart #1 in Berlijn voor het eerst aan de wereld voorgesteld. Dit markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk voor het merk, te beginnen met de smart #1.

De compacte smart #1 is de eerste wagen van de nieuwe generatie volledig elektrische smart cars. Deze is volledig ontworpen met de gebruiker in gedachten. Hij is de stadsgenoot die mensen en plaatsen met elkaar verbindt. Smart #1 creëert een emotioneel huiskamerkarakter, ondersteund door buitengewone designkenmerken zoals het omgevingslicht en de zwevende middenconsole. Het unieke, futuristische ontwerp brengt u een toekomst waarin u uw stijl kunt tonen aan de wereld.

 

Samenwerking Mercedes-Benz

De geheel nieuwe wagen is het product van de samenwerking van het Mercedes-Benz Design Studio-team. Zij hebben een nieuw design-DNA voor het merk geïntroduceerd waarbij drie trefwoorden de basis van de nieuwe smart vormen: liefde, puur en onverwacht.

    

Enkele technische gegevens

De smart #1 levert een piekvermogen van 200 kW (272 pk), een topsnelheid van 180 km/u en een AC-oplading van 10-80% bij 22 kW in 3 uur. Met DC supersnel laden kan dit in minder dan 30 minuten. De WLTP maximale actieradius ligt tussen de 420 en 440 km. 

smart bij Hedin Automotive

Benieuwd naar meer? Kom binnenkort de nieuwe smart #1 bezoeken in 1 van onze showrooms
Bent u ook zo gepassioneerd door smart en zou je graag voor dit merk willen werken? solliciteer dan hier

(11-10-22)