Wonderweekend 2019

Wat een weekend!

Tijdens het lange weekend van 15 augustus waren we als Hedin Automotive de trotse partner van Wonderweekend.

Wonderweekend is een festival voor het hele gezin. Je geniet er samen van theater, dans, muziek, boeken die tot leven komen en alles wat nog geen naam heeft. 's Avonds sluit je af met een avondshow waarbij je niet weet of je al aan het dromen bent en daarna slaap je in een kartonnen tentje.

Nieuw dit jaar was natuurlijk de aanwezigheid van Hedin Automotive. Als grootste Mercedes-Benz concessiehouder hadden we de eer daarbij de Koets van Principapa aan te leveren en deze rol werd met glans vertolkt door de nieuwe B-Klasse. Zo werd de opvallende reclame rond de Mercedes B-Klasse, met zowel papa en dochter in prinses outfit, tot leven gebracht op het Wonderweekend. Bij Hedin Automotive worden dromen nu eenmaal werkelijkheid. Ook brachten we de EQC in avant-première mee! Onze allereerste elektrische SUV werd als 'groene' wagen in deze sfeer voor de gelegenheid omgetoverd tot een prachtige bloementuin. Aan de jonge bezoekers deelden we tot slot bloemenkransjes uit, met een knipoog naar de EQC. (Lees meer in onze andere artikels over deze geweldige wagen!)

Kijk bovenaan in het filmpje hoe Wonderweekend 2019 eruit zag!


Meer weten over Wonderweekend? Bekijk de foto's op onze Facebookpagina ; http://bit.ly/MercedesHedinAutomotive (19-08-19)