Uw Mercedes-EQ specialist

Mercedes Hedin Automotive zet 100% mee in op elektrisch rijden.
Met het submerk Mercedes-EQ timmert Mercedes-Benz volop aan de weg naar elektrisch rijden. Maar ook bij ons, als grootste Mercedes-Benz dealer in België, wordt er stevig meegewerkt aan deze visie. Het is namelijk onze taak als dealer om u optimaal te informeren en te begeleiden in de aankoop van uw (eerste) deels- of volledig elektrisch wagen. Met onderstaande initiatieven zetten we daar hard op in.

Grootste EQ stock

Grootste Mercedes-EQ Stock

Bij Hedin Automotive kunt u de grootste Mercedes-EQ stock van België terug vinden.
Klik snel door naar onze stock en wie weet vindt u uw elektrische droomwagen.

mercedes-eq experience center

Onze Mercedes-EQ Ambassador

Maak kennis met dé Mercedes-EQ Ambassadrice van Hedin Automotive; Kristel Verbeke. 

Kristel was al heel haar leven grote fan van Mercedes-Benz. Ze kreeg dit van haar papa met de paplepel mee. Aangezien ze ook zeer bewust omgaat met duurzaamheid, en haar kinderen het echt wel tijd vonden voor een elektrische wagen, maakte haar dat de perfecte ambassadrice voor Hedin Automotive en ons Mercedes-EQ gamma. 

Kristel is helemaal overtuigd van haar elektrische EQC.
Via onderstaande link ontdekt u de video ontdekt met haar eerste ervaringen met elektrisch rijden.

podcast

Podcast: Plan Elektrisch Rijden

Met 'Plan Elektrisch Rijden' springen we mee op de kar van een van de nieuwere audio trends; podcasts. 

In 5 verhelderende afleveringen wil actrice en Joe DJ Elke Van Mello -zelf op zoek naar een nieuwe wagen- alles te weten komen over hybride en elektrisch rijden. Wat is een hybride of elektrische wagen eigenlijk? Hoe (ver) rijden ze? Hoe laad ik ze op? Wat kosten ze in aankoop en gebruik? En is elektrisch rijden wel écht de toekomst?

U komt het allemaal te weten. Binnenkort hoort u trouwens in een gloednieuwe zesde aflevering ook welke auto Elke nu uiteindelijk kocht!

Elektromobiliteit

Stroohm Training Voor Sales

Bij Hedin Automotive geloven we er sterk in dat elektrische mobiliteit de toekomst is. En vooral ook in de duurzame impact ervan op zowel het klimaat als op onze organisatie.

Daarom investeren wij non-stop in de kennis van onze mensen. Want dat onze Mercedes-EQ modellen het neusje van de zalm zijn, dat moeten wij u natuurlijk -ten allen tijde- bevattelijk én deskundig kunnen uitleggen.

Daarom hebben wij voor onze mensen een bijkomend intensief opleidingstraject opgezet met de firma Stroohm, dé referentiespeler in alle kennisgebieden van de elektromobiliteit.
Omdat wij het belangrijk vinden om u helder te kunnen informeren zodat u nadien ook de juiste beslissing kan nemen.

Green Charge

Mercedes-Benz Green Charging

Sinds 2021 is er het Green Charging project. Dit project garandeert dat elke verkochte Mercedes-EQ in België deel uit maakt van een groene stroom programma. Mercedes-Benz Benelux berekent achterliggend het equivalent van de nodige stroom om 200.000 km te rijden. 

Voor dat 200.000 km verbruik worden vervolgens groene stroomcertificaten aangekocht door Mercedes-Benz (GVO= Garanties van Oorsprong). Zo garanderen we samen dat er 100% duurzaam opgewekte energie wordt gemaakt die tevens op het Belgische elektriciteitsnet terechtkomt, dit om al onze Mercedes-EQ wagens van de nodige stroom te voorzien.

Elke Belgische Mercedes-EQ wordt zo dus CO2-neutraal geladen.

mercedes-eq experience center

Onze Fleet Ambassadors

Met 9 Fleet Ambassadors mikt Hedin Automotive ook volop op de bedrijfsvloten. Ook daar zijn o.a. elektrificatie, TCO (Total Cost of Ownership) en laadpalen een hot topic. Onze Fleet Ambassadors (6 medewerkers voor Cars, 3 voor Vans) zijn daarom opgeleid tot echte kennisbakens met betrekking tot onze producten en de actuele fiscaliteit. Zij loodsen u en uw bedrijf vlot doorheen de regels en mogelijkheden voor uw wagenpark. 

Onderaan kan u doorklikken naar onze Fleet pagina en de Fleet Ambassadors per regio ontdekken.