After Sales

Meldt uw wagen dat deze op onderhoud moet? Heeft u nood aan informatie of wenst u een accessoire bij te kopen? Dat kan allemaal in onze Hedin werkplaatsen! Contacteer ons snel voor informatie of voor een afspraak.


Tot binnenkort!

AFTERSALES CARS & VANS

Onderhoud

Meldt uw (bestel)wagen dat deze op onderhoud moet? Of heeft u nood aan een zorgvuldige controle? Dit kan allemaal in onze Hedin Automotive werkplaatsen! Bij ons is uw wagen in gespecialiseerde handen. Contacteer ons snel bij twijfel of voor een afspraak.

Schadeherstel bij Hedin Automotive

Schadeherstel

Schade aan uw wagen is iets dat u nooit in de hand heeft en dit is spijtig genoeg snel gebeurd. Geen paniek, want uw Mercedes erkend concessie en servicepunt staat tezamen met haar team ervaren techniekers en herstellers steeds ter uwer beschikking om uw wagen er terug als nieuw uit te laten zien!

Hedin Automotive PARTSpro

Magazijn

Wenst u als particulier een specifiek Mercedes-Benz item aan te schaffen? Of bent u erkend hersteller en heeft u nood aan officiële Mercedes producten? Ons magazijn staat maar al te graag ter uwe beschikking om u te voorzien van het accessoire dat u zo graag wou of de bumper die u dringend nodig heeft. Cars, Vans of Trucks, Hedin Automotive heeft het allemaal!