Mercedes-Benz Cars

Op geregelde tijdstippen op de testbank voor een klein onderhoud of een zorgvuldige controle tijdens een groot onderhoud? Het kan allemaal in onze Hedin werkplaatsen! Uw wagen is bij ons in gespecialiseerde handen. 

Tot binnenkort!               

Hedin Automotive services cars Carrosserie

Carrosserie

Een paaltje of andere wagen over het hoofd gezien? Geen probleem! Bij ons is uw Mercedes-Benz altijd in goede handen en dus ook wanneer deze te maken krijgt met carrosserieschade. Dankzij onze erkende herstelpunten maken wij uw wagen snel, en met de officiële Mercedes-Benz onderdelen, als nieuw.
Hedin Automotive services cars maintenance

Op onderhoud bij Hedin Automotive

Een wagen rijdende houden vraagt nu en dan onderhoud. Ook een Mercedes-Benz krijgt best op de gepaste tijdstippen een nazicht. Het gepaste tijdstip zal in vele meeste gevallen door de wagen aangegeven worden. Op dat moment kan u bij alle Hedin Automotive vestigingen (m.u.v. Kapellen en Eeklo) terecht om met de juiste zorg en kennis verder geholpen te worden. Vereist uw wagen een onderhoud? Maak een afspraak via de button hieronder:
Hedin Automotive services cars maintenance
Hedin Automotive services cars rental

Huur een wagen via onze verhuurdienst MABI

Het Mercedes-Benz voertuig van uw dromen kan je nu ook huren via onze Hedin verhuurmaatschappij MABI. Deze uiterst flexibele manier van werken laat u toe op alle verwachte en onverwachte wendingen in te spelen. Start uw nieuwe medewerker sneller dan verwacht? Heeft u maar een wagen nodig voor enkele maanden? MABI helpt u graag verder met zijn flexibele en premium service! Ontdek het via de button onderaan. 
Hedin Automotive services cars AMG performance

AMG performance

Uw AMG is bij ons in goede handen. Met ons AMG Performance Center te Brasschaat hopen we deze woorden dan ook duidelijk kracht bij te zetten en te laten blijken dat het voor ons met AMG ook echt menens is. Het team bestaat enkel en alleen uit specialisten die opleidingen gevolgd hebben zowel in verkoop als naverkoop. In geval van problemen hebben zij een rechtstreekse lijn met Affalterbach. U kan echter in eender welke Hedin Automotive naverkoop-vestiging terecht voor het onderhoud en nazicht van uw ultieme Performance Mercedes-Benz!
Hedin Automotive services cars AMG performance
Hedin Automotive services cars Mercedes me

Mercedes me

Stap in een intelligent verbonden wereld. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is uw Mercedes-Benz. Immers, Mercedes me connect verbindt u met uw wagen en met alles dat voor u belangrijk is. Download de app nu en ontdek welke functionaliteiten dit technologisch snufje u allemaal kan bieden!
Mercedes me Store vrouw in een Mercedes-Benz voertuig

Mercedes me Store

Hier koopt u digitale producten die beschikbaar zijn voor uw Mercedes-Benz. De prijzen en beschikbare producten kunnen afhankelijk zijn van uw voertuig. Alles wat u ervoor moet doen is een Mercedes me ID aanmaken, uw Mercedes-Benz koppelen en vervolgens het product activeren.
Mercedes me Store vrouw in een Mercedes-Benz voertuig
Hedin Automotive services cars Financiële diensten

Financiële diensten

Het Mercedes-Benz voertuig van uw dromen kiezen kan een intensieve oefening zijn. Gelukkig is het net iets eenvoudiger om het gepaste financiële product te kiezen om uw Mercedes-Benz te financieren.  Wilt u de looptijd in functie van uw budget bepalen en elke maand hetzelfde bedrag betalen? Dan past de klassieke financiering bij u. Geniet gedurende de afbetalingstermijn van onze beste voorwaarden en als u wil is aan het einde van de gekozen looptijd uw Mercedes-Benz helemaal van u! Dat is echter niet alles. Ook een ballon financiering met klein maandbedrag en grote aflossing op het einde, maximale flexibiliteit via een Renting of een Mercedes-Benz PrivateLease zonder al te grote investeringen horen bij ons tot de mogelijkheden! Via de button hieronder kan u meer te weten komen over al deze vormen! 
Hedin Automotive services cars Verzekeringen

Verzekeringen

Het Mercedes-Benz voertuig van uw dromen in ontvangst nemen is een uiterst positieve ervaring. Die positiviteit zet u natuurlijk graag verder in de weken, maanden en jaren na de aflevering. Onbezorgd de weg op kunnen gaan draagt daar toe bij. Daarom bieden wij bij Mercedes-Benz verzekeringen op maat aan! Ontdek nu de Driver score Insurance via Mercedes Me of de gratis waarborg 'Veiligheid van de bestuurder'. Voor meer informatie, spring binnen bij één van onze dealerships. 
Hedin Automotive services cars Verzekeringen