Fleet

Fleet

Wat kunnen we u bieden

Als grootste dealer van België bieden wij u 20 vestigingen met overal éénzelfde, hoogstaande service. Door onze omvang kan u bij ons genieten van One-stop-shopping! Zo kan u bij ons terecht voor personenwagens, Vans, Trucks, smart – allen zowel nieuw als Certified – alsook voor onderhoudscontracten, verzekeringen, eigen carrosserie, financiële oplossingen en vervang- of huurwagens. Als Hedin Automotive wensen wij niet alleen uw fleet partner te zijn, maar ook uw mobiliteitsadviseur.
Fleet
Mercedes-Benz A-Klasse 250e

Uw voordelen

Bij Hedin Automotive kan u profiteren van:

20 locaties in Vlaanderen - One stop shopping - 24u service - Testritten op locatie - SPOC per regio - Hulp in uw transitie naar een elektrisch wagenpark - Hulp bij uw fiscale en TCO vraagstukken - Uitnodigingen voor events

Kortom, bij Hedin Automotive tekent u voor een zorgeloos fleetbeheer.
Mercedes-Benz A-Klasse Berline

Mercedes-Benz, van Business Line tot AMG Line

Onze Lines hebben als doel om in te spelen op de noden van alle belanghebbende partijen van de fleetmarkt en bestaan uit drie niveaus: Business Line, Luxury Line en AMG Line .  De Business Lines kunnen in een eerste instantie rekenen op een completere standaarduitrusting waardoor zelfs een basiswagen reeds een volwaardige fleetwagen is. Verder is een deel van de korting reeds verwerkt in de catalogusprijs van de Business Lines zodat niet alleen het voordeel alle aard van de werknemer, maar ook de verworpen uitgaven van de werkgever, geoptimaliseerd worden. Tot slot zijn de beschikbare opties beperkt om in te spelen op de steeds complexer wordende WLTP-wetgeving. Door dit te doen kunnen we de range (min. tot max.) CO2- uitstoot per model beperken. Dit zorgt er ook voor dat de wagens makkelijker samen te stellen zijn voor de eindgebruiker en makkelijker herinzetbaar zijn voor de werkgever achteraf.  Hetzelfde geldt grotendeels voor onze Luxury en AMG Lines, welke respectievelijk de luxueuze en sportieve stap boven de Business Line zijn. Indien het budget het toe laat, staan zij de werkgever en/of chauffeur toe om voor extra comfort en knappe designkenmerken te kiezen, gecombineerd met een uitgebreidere standaarduitrusting.
Mercedes-Benz A-Klasse Berline
Hybrids

Fiscaal voordelige plug-inhybrides

Bij correct gebruik kan een plug-inhybride, die duurder is in aankoop, toch goedkoper zijn dan een diesel- of benzine-uitvoering. Hoe? Onze elektrisch aangedreven voertuigen zijn zuinig en fiscaal uitermate interessant, waardoor ze kunnen genieten van een hoge aftrekbaarheid, laag verbruik en dus laag VAA, gecombineerd met een hogere standaarduitrusting. Wist u dat wij bij Mercedes-Benz zowel diesel- als benzine hybrides aanbieden? Zo hebben we: A-Klasse (Berline/Hatchback) B-Klasse  CLA-Klasse (Coupé/Shooting Brake) GLA-Klasse (SUV) C-Klasse (Berline/Break) E-Klasse (Berline/Break) GLC-Klasse (Coupé/SUV) GLE-Klasse (Coupé/SUV) S-Klasse
Hybrids
Hybrids

Fiscaal voordelige EQ's

Ook bij Mercedes-Benz bestaan er verschillende geëlektrificeerde varianten. 

  • EQA 
  • EQB
  • EQC 
  • EQS (Berline/SUV)
  • EQE (Berline/SUV)
  • EQV
  • eVito 
  • eSprinter
Hedin Automotive Fleet webinar

Klaar voor 2026: Start nu met de elektrificatie van uw wagenpark

In dit webinar handelen we over de toekomst van uw wagenparkbeheer. Wat met elektrificatie? Is het voordelig om over te schakelen naar plug-inhybride? Wat tegen 2026? In een goede 50 minuten leggen we het u aan de hand van een gedetailleerde prijsanalyse haarfijn uit.  Achteraf nog vragen? Contacteer ons op fleet@hedinautomotive.be.
Hedin Automotive Fleet webinar
MABI logo

Over Mabi

MABI is onze in-house verhuurmaatschappij en zij biedt snelle, flexibele en premium verhuur oplossingen aan. 

SNEL: op voorwaarde van beschikbaarheid kunt u bij ons onmiddelijk over een voertuig beschikken.

FLEXIBEL: de mobiliteitsoplossing kan elk moment worden verlengd of stopgezet. U kan daarnaast terecht in alle vestigingen van Hedin Automotive NV, vandaag meer dan twintig vestigingen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

TRANSPARANTIE : geen kleine lettertjes of kosten die worden aangerekend, wij bieden volledige transparantie bij onze op maat gemaakte offertes. Daarnaast kiest u bij MABI niet voor een type voertuig, maar voor een specifiek, uniek voertuig dat aan uw eisen voldoet met de opties die u wenst.

ContactJurgen Vandam

Jurgen Vandam

Manager Fleet Ambassadors PKW
Philippe De Leeuw

Philippe De Leeuw

Fleet Ambassador Brasschaat - Lier - Kontich - Berlaar
Jeroen Drossaert

Jeroen Drossaert

Fleet Ambassador Brasschaat - Lier
Veronique Boens

Veronique Boens

Fleet Ambassador Gent – Sint-Martens-Latem – Eeklo
Stefaan Taildeman

Stefaan Taildeman

Fleet Ambassador Gent – Sint-Martens-Latem – Eeklo
Christine Alderweireldt

Christine Alderweireldt

Fleet Ambassador Aalst – Ninove – Zottegem
Quinten Vanderstraeten

Quinten Vanderstraeten

Fleet Ambassador Aalst – Ninove – Zottegem
Bart Colpaert

Bart Colpaert

Fleet Ambassador Sint-Niklaas – Lokeren
Ludwig Vereecken

Ludwig Vereecken

Fleet Ambassador Sint-Niklaas – Lokeren
Ignace Loncke

Ignace Loncke

Fleet Ambassador Boortmeerbeek
Pieter Bosmans

Pieter Bosmans

Fleet Ambassador Antwerpen