Mercedes-Benz Trucks

Internationaal of lokaal transport, de bouw of een specifiekere industrie? Onze trucks zijn er om u te ondersteunen in uw taken met het werk- en rijcomfort dat u verdient. De lange afstanden of vele uren in uw cabine zullen nooit meer tegenvallen! Mercedes-Benz Trucks biedt u niet enkel comfort aan maar ook veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie!

Wilt u zonder zorgen op de weg? Bekijk dan hier alles dat wij bij Hedin Automotive u kunnen bieden.

Hedin Automotive services trucks

Carrosserie

Is de carrosserie van uw Mercedes-Benz truck beschadigd? Wat er ook gebeurt, Hedin Automotive is er voor u. Dankzij onze herstelpunten maken wij uw truck snel, en met de officiële Mercedes-Benz onderdelen, als nieuw. Liep er wat mis met een oudere truck? Maak u geen zorgen! Voor iedere truck is er bij ons een oplossing.  
Hedin Automotive services trucks

Op onderhoud bij Hedin Automotive

Is het tijd voor een onderhoud aan uw Truck? Tijd voor een bandenwissel? Of eventueel nood aan een herstelling? Het is het belangrijk dat u op de gepaste tijdstippen een nazicht doet. Bij Hedin Automotive kan u daarvoor terecht bij in onze vestigingen te Aalst, Sint-Niklaas, Gent en Ninove. Hier wordt u met veel passie en kennis verder geholpen. Maak snel een afspraak via onderstaand button:
Hedin Automotive services trucks
Hedin Automotive services trucks

Fleetboard

Hedin Automotive maakt het verschil in uw bedrijf dankzij de diensten van Fleetboard. Dankzij de connectivity knowhow van Fleetboard geniet u van een geoptimaliseerd verbruik, lagere onderhoudskosten, een kleiner risico op ongevallen en minder boetes! Hoe? Met gegevens in real time behoudt u steeds een overzicht over alle voertuigen en kunt u uw wagenpark nog efficiënter maken dankzij de intelligente netwerkverbinding tussen chauffeur, wagenpark en orders. Contact:  - fleetboard@hedinautomotive.be
Hedin Automotive services trucks
Hedin Automotive services trucks

Opleidingen

In ons erkend opleidingscentrum (OCF169) voor nascholing van de vakbekwaamheid trainen wij uw chauffeurs in het correct gebruik van hun voertuig. Dit resulteert in een duidelijke vermindering van de vlootkosten. Chauffeurs rijden zuiniger, veiliger én efficiënter. Deze opleiding is goedgekeurd voor de KMO Portefeuille! 
Hedin Automotive services trucks

Financiële diensten

Wilt u misschien uw Mercedes-Benz Truck gebruiken zonder die zware investering in één keer te doen? U betaalt liever uw Truck in aantrekkelijke termijnen zodat hij na de laatste betaling uw eigendom wordt? Wat u ook wil, bij Mercedes-Benz Financial Services vindt u verschillende oplossingen die misschien wel bij u passen. Wenst u de voordelen en looptijd van de voor u passende financiering te weten? Contacteer ons en we maken u een voorstel op maat!    
Hedin Automotive services trucks

Verzekeringen

U bezit een Mercedes Truck omdat u comfort, efficiëntie, veiligheid verkiest. Dus is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te beschermen! We weten ook dat uw Truck onmisbaar is en daarvoor bestaan de Mercedes-Benz verzekeringen. Met een Mercedes-Benz verzekering geeft u uw zorgen bij een schadegeval uit handen! We kunnen er samen voor zorgen en de beste voorwaarden en bijpassende verzekeringsformule vinden voor uw bedrijfswagen.   U kan een verzekering op maat van uw persoonlijke behoeften verwachten. Wenst u hier meer over te weten? Contacteer ons dan snel en samen stellen we een plan naar uw wensen op.
Hedin Automotive services trucks