smartNa al die kilometers in het stadsverkeer wilt u zeker zijn dat uw smart telkens weer zonder zorgen door het verkeer kan bewegen. Heeft uw smart nood aan een klein
onderhoud of een zorgvuldige controle tijdens een groot onderhoud? Of misschien een paaltje over het hoofd gezien? Het kan allemaal in onze Hedin werkplaatsen!
Kom gerust langs in Sint-Martens-Latem of Aalst. Uw wagen is bij ons altijd in gespecialiseerde handen.
Hedin Automotive services smart

Carrosserie

Het centrum van de stad is als een parcours vol hindernissen. Het is dan ook niet abnormaal dat uw kwieke stadswagen soms gehavend uit deze omgeving komt. Bij onze erkende herstelpunten krijgt uw smart echter de zorgen die hij nodig heeft. Een bumper als nieuw spuiten of een velg herstellen doen we met plezier, zodat u in no-time terug de stad in kan. Contacteer ons via onderstaande button en we zorgen ervoor dat uw smart er zo snel mogelijk als nieuw uitziet.  
Hedin Automotive services smart

Op onderhoud bij Hedin Automotive

Remmen. Optrekken. Terug remmen. Korte bocht. Een fietser ontwijken. In het hectische stadsverkeer waar u zich dagelijks in bevindt, wordt uw smart elke keer weer op de proef gesteld. Om optimaal te blijven presteren in deze omgeving komt uw smart nu en dan graag op onderhoud. Zo kunnen onze gespecialiseerde techniekers er voor zorgen dat u zich met uw smart telkens weer zonder zorgen door het verkeer kan bewegen. Boek via onderstaande button een klein of groot onderhoud voor uw smart!
Hedin Automotive services smart
Hedin Automotive services smart

smart EQ control-app

Deze unieke app geeft uw smartphone elektriserende mobiliteit! Nadat smart EQ fortwo- en forfour-bestuurders hun persoonlijke voertuig hebben toegevoegd, staan er talrijke intelligente features voor hen ter beschikking. Zo hebben iOS- en Android-gebruikers niet alleen altijd goed zicht op de actuele voertuigstatus, maar kunnen zij ook vele functies via hun mobiele apparaat aansturen. Download hem via onderstaande buttons en ontdek hem nu*! *vooraleer u de app ten volle kan gebruiken, dient u zich te registreren in de smart portal, waarna een smart verkooppunt dit zal verifiëren. Na het activeren van de service is de app volledig up and running! – enkel geldig voor elektrische smart voertuigen.